Welke Formule 1 LEGO® Sets zijn er te koop?

Op F1-reizen.nl ontdek je niet alleen de meest opwindende Formule 1-reizen, maar ook de wereld van LEGO® Formule 1-sets die je hart sneller doen kloppen.
Of je nu een gepassioneerde racefan bent of gewoonweg dol bent op bouwen, deze sets brengen de spanning en snelheid van een Formule 1 auto op het circuit naar je eigen woonkamer.
Sommige sets zijn voor kids en andere zijn echt alleen voor volwassenen. Sommige zijn behoorlijk prijzige (€220,00) en andere zijn betaalbaar en te koop voor €29,99

Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (voor volwassenen)

Dit LEGO® Technic model van de Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto (42171) uit het seizoen 2023 ziet er super realistisch uit vol met authentieke kenmerken zoals een differentieel, 6 cilindermotor met bewegende zuigers en een achtervleugel die open kan.

Naast het vele bouwplezier, deze set heeft namelijk 1642 stukje, ziet deze Mercedes er prachtig uit en missstaat deze niet in je (woon)kamer.

Lego F1 Mercedes auto set
Lego set Senna Mclaren

McLaren MP4/4 en Ayrton Senna (voor volwassenen)

Ervaar één van de meest succesvolle F1 auto’s aller tijden, de McLaren MP4/4, van dichtbij!

Dit LEGO® Icons replica model van de McLaren MP4/4 raceauto uit 1988 is misschien wel één van de meest iconische & succesvolle F1 auto’s die er ooit heeft bestaan.

Deze geweldige set met 693 stukjes komt ook met een minifiguur van Ayrton Senna!

McLaren Formule 1 racewagen 2023 (9+)

Deze gestroomlijnde F1 auto voor kids bevat verschillende designdetails van de echte F1 racewagen, die vol trots het 60-jarig jubileum van McLaren Racing vierde en deelnam aan het Formule 1 wereldkampioenschap van 2023.

Deze prachtige LEGO® Speed Champions bouwset bestaat uit 245 onderdelen.

f1 lego Mclaren
F1 Reizen
Logo